Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Qingdao Saintkin Engineering Co, Ltd, care este unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de tehnologii de generare a energiei electrice și de livrare a energiei din resurse regenerabile, cum ar fi apa, energia eoliană, solară și combustibilii alternativi.

Pe rețea și în afara grilă turbine eoliene cu magneți permanenți sunt bine furnizate de companie. Întregul sistem este proiectat de propriile noastre de ingineri, rezonabil, energie la prețuri accesibile și rata de utilizare a energiei eoliene este de 42%. Pretul este competitiv iar calitatea este superioara produse similare.

Capacitatea anuală de producere este de aproximativ 500.000sets și crește an de an. Prezentele Produsele principale sunt turbine eoliene cu ax orizontal (hawt) și turbine eoliene axa verticală (VAWT). Hawt este 200W \ 300W \ 400W \ 500W \ 600W \ 1kw \ 2kw \ 3kW \ 5kW \ 10kw \ 15kW \ 20kw \ 30kw \ 50kW. Pentru hawt, luăm rotație arbore, leagăn-coada; Controalele electrice de variabile tehnici pas elice pentru a face întreaga lucrare de sistem în mod normal și în condiții de siguranță. VAWT este 300W \ 500W \ 1kw \ 2kw \ 3kW \ 5kW, 10kw și așa mai departe. În timp ce VAWT ia comenzile electrice ale variabil tehnici pas elice.
Din Gura in Gura